Първоначално публикувано от digitalundgrd
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да се смея ли или да плача...?
Collapse
X
-
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеЩе влезеш в правата вяраAlfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'
Comment
-
Тя марката е добра, ама аз каква си я избрах.....На пръв поглед беше: салон изключително запазен, без удари, нови гуми, на диагностика всичко ОК само беше ленива ламбдатан, нито скърцаше, нито лопаше...Покарах я малко в Софето и се почнаха рейки, носачи итн итн...Абе с две думи дойде и времето да се сменя всичко и то точно при мен...каръщина....кво да се правиТо не остана не сменено нещо, само по задницата нищо не съм пипал, ама и това го очаквам в най-скоро време нещо да се обади и от там....
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Е тука вече си казват думата годинките, все пак тая година ще навърши 8... Това имах предвид,като писах че кола на старо не заслужава особени инвестиции извън това, което се чупи по нея. Нито джантите ще ти вдигнат цената, нито ГИ-то, нито фактът че си подменил една камара неща, щото всеки като погледне в мобилето и като види същата "нов внос" с 2000 лева по-евтина ще се хвърли на нея, а не на твоята...Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Доколко чух лично каква е историята на колата, а и все пак се возих в нея и имам някакво лично впечатление, ако няма друга причина, то просто не си случил на екземпляр......остави иначе приказките че газта била виновна, макроикономическата рамка на правителството и прочее.....понякога една добре изглеждаща и подържана кола се чупи на поразия, независимо колко я подържаш, други по дърти кочини се карат на бургия и нищо им няма......и с жените е така.....съдба....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Така е всичко е до късмета. Далеч съм от мисълта че газта е прецакала нещо...Просто го отдавам на немърливи предишни собственици и малко карък от моя страна и хоп ето ме във филма като участвам в главната роляИначе колата си върви доста добре като за 1,6
от това не се оплаквам
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеАнджъкЛошото е, че 159-ката също не е за софийските антитанкови ровове... Вземи си кола с евтини части и проста поддръжка, та да не ревеш пак
Comment
-
И мойта нещо трака. Звука не е силен... чува се само на отворен капак или на пълна тишина и близко до прения капак. А тракането е често... и е точно тъка тъка тъка. Колата нито гори масло нито и играят оборотите. Звука е се едно не стига масло до някой цилиндар и в горната част притраква. Не сам сигорен ама като я купувах каточили тва тракане го нямаше. Навартял сам 11 000 км. Ам не обращам мн внимание на тия работи просто сипвам и карам. Колата си е обслужена селениа 20к. Обаче при втората смяна след 10к ... каточили взе да трака повече. И ся колегата като писа и аз взех да се замислям. Да кажете някви по явни симптоми ... защото тука в Пловдив кадето и да ида дори да и няма нищо ще ми я отворат за да ми преберат парите.
Comment
-
Колега digitalundgrd много си посърнал!Дай го малко по-свежо!Естествено,че има разходи по автомобила,но когато Алфата е във "форма",не може да се сравни с друга.
159 е отлична цел - пожелавам ти я от сърце!
Моята 147,която повече жена ми кара,не ме е предала от година.Не съм пипал нищо по нея откакто я имам.Знам ли,може в един момент само в бокса да седи!Но кола на старо си е божа работа!
Така,че слагай бенз или газ не му мисли много!Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Comment
-
И как чукат биелни лагери? Повече на щракане прилича техния звук ми се струва.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от zimin Покажи съобщениеабе тъка и тъка не ти е останало много за смяна карай си я
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеАко караш много и то в Сф. не става с една кола. Аз съм се убедил, че Алфа от 147/156 насам излиза прекалено скъпо за ежедневно каране, като на колегата. Скъпо окачване, скъпа рейка, нисък картер и т.н. Разходът на гориво е най-малкия проблем. Да не говорим, че не са маневрени, не могат да се катерят по бордюри, паркирането на седана е приключение, щото въобще не му се вижда багажника. Супер са си колите, ама най-добре и едно Пунто в допълнение към Алфа-та.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment